Jeg vil hjælpe virksomheder med at opdage den potentielle værdi, der ligger i at have det rigtige ERP system, og at bruge det rigtigt.

Efter næsten 20 år i  ERP branchen, både som konsulent, udvikler og produktansvarlig, og efter at have deltaget i mere end 50 implementeringsprojekter, i næsten alle typer brancher, har har jeg erhvervet mig en solid baggrund i, hvad der virker og hvad der ikke virker, og hvad der skaber værdi for kunden, og hvad der blot er en omkostning.

I den tid har jeg set mange penge brugt på at skabe systemer, som ikke gør det rigtige, eller bliver brugt forkert, eller slet ikke bliver brugt. Det vil jeg ændre – alle bør få en god oplevelse, når der indføres nye systemer. Og når jeg siger alle, så mener jeg alle – både store og små virksomheder, og medarbejdere på alle niveauer i virksomheden. Hvordan man får værdi ud af IT er ikke en hemmelighed forbeholdt dem, som har råd til at bruge mange penge på det. Med det rette fokus behøver det ikke koste kassen at få det rigtige system, som gør de rigtige ting.

Hvad gør mit fokus anderledes?

Jeg vil kundens bedste. Jeg er drevet af glæden ved at bygge systemer, som hjælper kunderne i deres hverdag, og som gør en forskel for deres medarbejdere. Og jeg er overbevist om, at hvis jeg kan gøre en forskel for kunden, så vinder vi begge.

Hvordan hjælper det dig og din virksomhed, med at nå jeres potentiale?

Min erfaring, og fordi jeg ikke er bange for at sige kunderne imod, gør at jeg kan udfordre dig, der hvor du har brug for det. Med min erfaring, fra mere end 50 andre ERP projekter, kan jeg fortælle kunden, når de er ved at begå en fejl, og lære dem hvordan de kan undgå det, og derved få et bedre projekt. Og jeg gør det  fordi jeg vil hjælpe kunderne til at nå deres potentiale. Jeg er ikke lige glad med om kunderne får noget ud af det.

Hvad kan du forvente af mig?

Jeg er en god lytter, jeg er en god analytiker, og jer er ærlig. Det betyder, at kunden får min ærlige mening om tingenes tilstand, om jeg mener noget skal ændres, og hvordan jeg mener det kan ændres.

Jeg er blevet beskrevet som WYSIWYG – What You See Is What You Get – og det dækker nok over, at jeg ikke er bange for at holde på det, som jeg mener er rigtigt, og aldrig spiller med lukkede kort. Jeg brænder for at skabe succes, og er villig til at sætte projektets succes over min egen profit. For succes opstår for alle parter, når vi sammen når målet.

martin_04

Curriculum Vitae for Martin Havemann

Faglige kvalifikationer

  • Bachelor i Datalogi og Økonomi fra Copenhagen Business School.
  • 15 År som Navisionkonsulent, heraf 7 år som Partner i abakion.
  • 3 år som Solution Architect og Product Owner hos e-conomic.
  • Mere end 50 gennemførte implementeringer
  • Erfaringer fra projekter i de fleste europæiske lande