HACK80 - Opdag din virksomheds skjulte potentialer

De fleste virksomheder udnytter kun ca. 20% af den software de har

Det betyder, at de fleste virksomheder har et skjult potentiale, i de 80% af deres software som de har betalt for, men som de ikke bruger. Jeg hjælper jer til, at få et overblik over jeres processer, jeres systemer, og hvordan de passer sammen. Derved kan jeg hjælpe jer til, at opdage de skjulte potentialer, som I måske har i jeres systemer.

Potentialet ligger i processen

De fleste indfører nye softwaresystemer, for at reducere omkostninger, men mere end 80% af forbedringspotentialet ligger i procesforbedring og indførelse af nye forretningsmodeller (Kilde 1stroke). Derfor er HACK80 også en måde I kan få rystet posen på, og gå i gang med at opdage, hvordan ændret adfærd kan løse op for jeres potentialer. Dertil bruger vi metoder og principper, som pga. deres oprindelse i hackerkulturen, kaldes culture hacking.

Mening skaber retning

En vigtig del af jeres opdagelsesrejse, er at finde ud af, hvad det egentligt er, som i vil opnå med jeres systemer, og hvordan de kan understøtte jeres forretning og jeres vision. For at løse op for og udnytte jeres potentialer, må systemerne nemlig skabe mening i jeres hverdag. Systemer der skaber mening bliver nemlig brugt, mens systemer der ikke giver mening, ofte blot skaber frustration og stress. Så derfor har HACK80 fokus på formålet med systemerne, for det understøtter implementeringen af de fundne potentialer.

Masser at gå videre med

Efter HACK80 har I procesbeskrivelser, der beskriver jeres forretningsgange. I har fået definerede hvilke formål, som jeres systemer skal opfylde, og I har konkrete forslag til handling.

  • Du får gode råd til, hvordan du kan få mere værdi for de penge, som du bruger på IT!
  • Det giver dig flere muligheder for at udvikle din virksomhed !
  • Du bliver bedre til, at se hvor IT kan gøre en forskel for dig!
  • Du opnår konkrete råd til, hvordan du kan gøre din hverdag  lettere!
software_usage

Praktisk information

HACK80 består af et indledende spørgeskema, der skal hjælpe med,  at skabe et overblik over jeres nuværende forretning og systemer. Det følges op af en halv dags workshop, hvor vi sammen går i dybden med resultaterne af spørgeskemaet, for beskrevet processerne i jeres forretning, og hvordan jeres systemer understøtter dem. Afslutningsvis leveres en rapport, der giver konkrete forslag til, hvordan virksomheden kan bruge IT til at udvikle forretningen og skabe vækst.

Målgruppe

Workshoppen er til de virksomheder, som ønsker at bruge deres IT-systemer mere effektivt. Den henvender sig til virksomheder, som gerne vil være proaktive mht. de udfordringer de har i deres hverdag, og er interesserede i, at bruge innovative metoder, til at få det bedste ud af deres systemer.

Pris

Spørgeskema, en halv dags workshop og afsluttende rapport.

3499,00

Bestil nu

Opdag dit potentiale!