Gratis foredrag

Er du usikker på, hvad ERP systemer er, og hvad de kan gøre for din forretning? Eller du er måske klar over, at IT er kommet for er blive, og er vejen frem, men ved ikke hvor du skal starte? Til dig, og alle dem der føler, at de gerne vil vide lidt mere om emnet, inden de kaster sig ud i store investeringer, har jeg lavet en række gratis foredrag.

Hvert foredrag vare ca. 15-20 minutter. Det kan kombineres og lægges i forlængelse af hinanden, så de danner længere foredrag. Vælg det som passer til dig både emnemæssigt og tidsmæssigt. Jeg foreslår dog, at I altid starter med foredraget ”Hvad er meningen”, da det er centralt for at forstå tankegangen i de metoder, som jeg har erfaret er de bedste.

Bestil foredrag

Har du lyst til at vide mere?

Hvad er meningen?

shutterstock_119233999

Et foredrag om hvorfor det giver mening at søge mening, før man kaster sig ud i at investere i ny software og teknologi

Er du nogensinde blevet skuffet over et stykke software eller noget ny teknologi? Følte du, at det ikke levede op til dine forventninger? Hov, hvad har følelser med det at gøre – er det ikke ren beregning? Nej, for det som mange glemmer, er at værdi er en følelse – og en følelse vi oplever, når vi kan se meningen med noget.

Lær hvordan du med et simpelt metode, kan lakmusteste software, systemer og funktioner, og sørge for at de giver værdi før du investere penge i dem.

Maksimer kan, Minimer skal

Untitled-1

Et foredrag om hvordan du skal designe din software og systemer, så de bliver brugt.

Har du et skuffesystem? Et regneark eller worddokument som du bruger hver dag, og som får din hverdag til at fungere bedre, men som egentlig ikke er en del af virksomhedens officielle systemer? Kender du nogen der har sådant et skuffesystem? Der er rigtig mange af den slags skuffesystemer i de danske virksomheder, men hvorfor har vi brug for dem? Ofte fordi de officielle systemer ikke giver mening.

Lær hvordan du ved hjælp af simple principper kan vælge de rigtige systemer, som rent faktisk bliver brugt af dine medarbejdere og kollegaer, og som bliver brugt på den rigtige måde.

Brugeren har aldrig ret

Untitled-4

Brugeren har aldrig ret – Eller hvorfor ingen i din egen virksomhed er den rette til at lede indførelsen af ny software og teknologi

Et foredrag der fortæller om, hvordan måden vi plejer at indføre ny software og teknologi på, er ude af trit med de behov der eksisterer i virkeligheden.

Har du oplevet, at en leverandør ikke leverede det som du forventede, men insistere på, at have leveret det som du bestilte? Virker ny IT ofte overskueligt, og kan leverandøren ikke bare levere et best-practice system – det er jo trods alt ham som er eksperten eller hvad?

Lær hvordan at du kan få mere ud af IT og software, ved at anerkende både dine egne og ekspertens begrænsninger, og drage fuldt udbytte af den viden som I tilsammen kan skabe.

Business Intelligence er sund fornuft

shutterstock_1312850902

Et foredrag der handler om, hvordan du sandsynligvis har alle de data du har brug for, til at styre din virksomhed, men at du nok ikke ved hvor de er, eller ved hvordan du bruger dem.

Syntes du at du taster meget ind dit system? Føler du ofte, at den rapport du skal bruge, ikke lige er tilgængelig? Eller er du frustreret over, ikke at have et opdateret billede af, hvordan din forretning eller projekt går?

Lær hvordan at du ved at gå på skattejagt i dine data, sandsynligvis kan finde en masse skjulte potentialer, for besparelser, indtjening eller bare bedre styring af din virksomhed. Og det er slet ikke svært, det kræver bare, at du begynder at bruge dine data, i stedet for blot at gemme dem.

Bestil foredrag

Har du lyst til at vide mere?